2011. április 25., hétfő

Csaplár Vilmos: Hitler lánya - Jelenlegi ára: 2 510 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hitler lányaA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A könyves sajtó az idei Könyvfesztivál egyik szenzációjaként emlegeti Csaplár Vilmos regényét, mely egy alföldi parasztfiú és egy zsidó származású felvidéki lány szerelmén és hányattatásain keresztül mutatja be az abszurd huszadik századot. Az író a fabula, a mese, az anekdota eszközeivel érzékelteti, hogy az események már végképp múlttá, mítosszá emelkedtek, ezt erősíti az is, hogy a szereplők életébe közvetlenül hatol be a történelem. Miként a mese császára vagy királya a szegény ember legkisebb fiával vagy lányával, úgy kerül közvetlen kapcsolatba (bizarr intim viszonyba) maga Hitler, akkor még mint müncheni helyi híresség a regény egyik szereplőjével, a zsidó boltostól balkézről származó Kacor Fannival, míg az alföldi tanyasi származású Éliás édesanyja nem más, mint a hírhedt férjgyilkos, Pipás Pista. De míg Hitler vagy a fia születése után hamarosan odébbálló Pipás Pista is eltűnik a családi legendárium ködében, a valódi történelem annál inkább meghatározza a történet szereplőinek életét: Fanni (és Hitler) lánya, Jolán és Éliás majd ugyanabban a koncentrációs táborban találnak egymásra igen különböző státuszban. Az olvasót mindvégig izgalomban tartó, mikszáthi, móriczi elbeszélői erényekkel rendelkező műben a történelem folyamatosan tűzközelből látható, ám a cselekményt jórészt a véletlenek abszurd fordulatai irányítják, aminek hatását fokozza, hogy az elbeszélést áthatja az eltávolító humor és irónia, az események így irreális fénytörésbe kerülnek. A huszadik századi közös magyar-zsidó sors így válik egyszerre mítosszá és abszurd valósággá. A tipográfiai szempontból is rendkívül igényes, figyelemfölkeltő borítóval ellátott mű mindenképpen megérdemli a kortárs próza iránt érdeklődők figyelmét. ISBN: 978-80-8101-146-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 510 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 05:17
. Csaplár Vilmos: Hitler lánya - Jelenlegi ára: 2 510 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése